woensdag 24 oktober 2012

essence - The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 (TE)


"Team Edward en team Jacob zijn er klaar voor – het is eindelijk zover! De grote finale van de populaire Twilight Saga is binnenkort in de bioscoop te aanschouwen. Vampieren en weerwolven bundelen voor de laatste keer hun krachten om te vechten tegen het kwaad. essence presenteert precies op tijd voor de lancering van de film de officiële make-up collectie voor BREAKING DAWN – Part 2. Met mysterieuze kleuren van de dageraad, fantastische glanspigmenten maar ook donkere, dramatische effecten en bloedrode producten voor lippen en wangen: essence biedt ware vampierkracht voor alle meiden – until the break of dawn…."


essence breaking dawn – loose pigments eyeshadow
"Vampierogen! De losse oogschaduwpigmenten, verkrijgbaar in drie donkere, bijna zwarttinten en een lichtgouden tint, creëren een mysterieuze en fascinerende oogmake-up à la Bella Swan. Van een subtiele glans tot een krachtige metallic glinstering: het juiste effect om een echte vrouwelijke vampier te zijn is binnen handbereik! De pigmenten kunnen apart of gecombineerd worden gebruikt. De ideale basis: de essence colour arts oogschaduwbasis van de standaard essence collectie. Verkrijgbaar in 01 jacob’s protection, 02 alice had a vision – again, 03 a piece of forever en 04 edward’s love."
Consumentenadviesprijs € 2,59.




essence breaking dawn – liquid glitter eyeliner

"Hét hoogtepunt voor je vampierenlook! De liquid glitter eyeliner heeft twee mystieke en magische kleuren die je meenemen naar de donkerste nacht met de coole, fijne glitterpigmenten. Het dunne kwastje zorgt voor het bijzonder nauwkeurig aanbrengen van de eyeliner. Verkrijgbaar in 01 alice had a vision – again en 02 jacob’s protection."
Consumentenadviesprijs €2,39.



essence breaking dawn – lipstick
"Een nachtelijke rendez-vous! Deze lipstick bevat fijne gouden glittertjes die ervoor zorgen dat zelfs vampieren knikkende knieën krijgen. Door de zijdezachte textuur en verwennende formule worden lippen superzacht, wachtend om gekust te worden door Edward… 
Verkrijgbaar in 01 a piece of forever."
Consumentenadviesprijs €2,59.


essence breaking dawn – lipgloss
"Lippen als Alice en Rosalie! De lipgloss verleidt je met dramatisch rood en intens lila die een glanzende finish geven. De metallic effecten garanderen een ware Cullen style in het gevecht tegen de Volturi.
Verkrijgbaar in 01 alice had a vision – again en 02 renesmee red."
Consumentenadviesprijs  €1,99.


essence breaking dawn – shimmer powder
"De absolute must-have voor alle Twilight meiden! De delicate shimmer powder geeft je gezicht en lichaam een speciale gloed en laat je teint er prachtig uitzien – voor ultieme vampierverleiding.
Verkrijgbaar in 01 bella‘s secret."
Consumentenadviesprijs €2,99.



essence breaking dawn – blush
"Elegant bleek? Durf te blozen! – en niet alleen wanneer een never-ending story in de bioscoop wordt bezegeld met een kus. Deze blush geeft wangen zachte en subtiel rode glinsterende accenten. De fluweelachtige textuur is gemakkelijk aan te brengen en geeft de bleke vampierlook een prachtige, eleganten finish … Verkrijgbaar in 01 renesmee red."
Consumentenadviesprijs €2,89.


essence breaking dawn – nail polish
"De vier intense nagellakkleuren in deze collectie houden superlang - until the break of dawn… en zelfs langer! Mystiek nachtblauw, verleidelijk zwart, donker en dramatisch paars en glanzend goud garanderen opvallende nagels op elk Twilight Saga feestje! Verkrijgbaar in 01 jacob’s protection, 02 alice had a vision – again, 03 a piece of forever en 04 edward’s love."
Consumentenadviesprijs €1,99.







Deze speciale trend edition essence make-up collectie voor THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2 is in Nederland verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in de maand november 2012 en bij Kruidvat in België.


2 opmerkingen:

  1. Hello! I just want to give an enormous thumbs up for the nice data
    you may have right here on this post. I will probably be coming
    again to your blog for extra soon.

    Check out my blog post; arriva costa rica plastic surgery

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hello! I just want to give an enormous thumbs up for the nice
    data you may have right here on this post. I will probably be coming again to your blog for
    extra soon.

    My website :: arriva costa rica plastic surgery

    BeantwoordenVerwijderen