woensdag 24 oktober 2012

Catrice - spectaculART (LE)Bombay ontmoet Parijs. Indiase rijkdom gecombineerd met Franse moderniteit. Dit winterseizoen laten modeontwerpers sari-achtige rokken, rijkelijk versierde kragen, geborduurde jassen met perfect uitgesneden shirts en eenvoudige blouses zien op de internationale catwalks. De kleuren goud, zilver, bordeauxrood en roze domineren deze look. Lange kettingen, met zorg bewerkte haaraccessoires of smaakvolle edelstenen – bindi’s – maken de Indiase stijl perfect af.

Limited Edition “spectaculART” by CATRICE is geïnspireerd op deze cross-over couture en de Indiase bindi-look van het winterseizoen 2012. Het accent ligt op de ogen. Van november t/m half december 2012 bieden oogschaduwen in elegante metaaltinten dramatische oogmake-up stijlen. Intens roze en rood, subtiel verzacht door warm zilver of modern goud, maken deze look spectaculair, artistiek en draagbaar. “spectaculART”– een krachtig beautystatement, gemaakt door CATRICE.


spectaculART by CATRICE – Pure Chrome
"Zo nobel als kostbaar metaal. Het hoogtepunt van deze Limited Edition is de hoog gepigmenteerde oogschaduw in een prachtige tweedlook gevat in een innovatief 3D design. De zachte poedertextuur is extreem krachtig en blijft urenlang prachtig zitten. Voor verleidelijke en intense oogmake-up. Verkrijgbaar in C01 So Precious, C02 Bombay Bauble, C03 Treasure It en C04 Artfully Lustrous."
Consumentenadviesprijs: € 3,99

C01 So Precious

C02 Bombay Bauble

C03 Treasure It 

C04 Artfully Lustrous


spectaculART by CATRICE – Lashes To Impress
"Fascinerend naturel! De individuele wimpers, in drie verschillende wimperlengtes, worden tussen de eigen wimpers met wimperlijm aangebracht. Het resultaat: langere, vollere wimpers die er indrukwekkend natuurlijk uitzien!"
Consumentenadviesprijs: € 3,99spectaculART by CATRICE – Superfine Eyeliner Pen
"Superfine Eyeliner Pen heeft een superdunne vilten tip en creëert professionele eyelinerlooks – superfijn en langhoudend! Je kunt de pen ook gebruiken om prachtige, sierende patronen te creëren die bij je bindi-look passen. Verkrijgbaar in C01 Black Bindi."
Consumentenadviesprijs: € 2,99spectaculART by CATRICE – Highlighting Powder
"Rechtstreeks uit 1001 nacht: deze highlighter heeft een zijdezachte poedertextuur en bevat lichtreflecterende pigmenten om prachtige accenten op het gezicht en hals aan te brengen. Verkrijgbaar in C01 Artfully Lustrous."
Consumentenadviesprijs: € 4,59spectaculART by CATRICE – Mousse Blush
"Haute couture:  de zachtroze Mousse Blush met medium dekking geeft wangen een natuurlijke glow. De innovatieve textuur is gemakkelijk aan te brengen. Verkrijgbaar in C01 Holi Hai."
Consumentenadviesprijs: € 3,99spectaculART by CATRICE – Sheer Lip Colour
"Rijke pigmenten van naturel tot bordeauxrood. Sheer Lip Colour heeft een transparante geltextuur en geeft lippen een subtiele glans. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat rimpeltjes rond de lippen minder zichtbaar worden. SPF 10 beschermt  lippen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Het resultaat: zachte en verzorgde lippen. Verkrijgbaar in C01 Artfully Lustrous, C02 Revel The Red en C03 Soulful."
Consumentenadviesprijs: € 3,99

C01 Artfully Lustrous

C02 Revel The Red

C03 Soulful


spectaculART by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
"De kleuren: van nude en roze tot bordeauxrood. De effecten: spannende glans, met of zonder glinstering. Het kwastje: extra breed en ideaal voor het professioneel en eenvoudig aanbrengen van nagellak op de gehele nagel. Spectaculair, spectaculART! Verkrijgbaar in C01 Artfully Lustrous, C02 Holi Hai, C03 Revel The Red en C04 Soulful."
Consumentenadviesprijs: €2,69

C01 Artfully Lustrous

C02 Holi Hai

C03 Revel The Red

C04 Soulful


spectaculART by CATRICE – Gold Leaf Topcoat
"Nagels als ultieme accessoires! De transparante Gold Leaf Topcoat biedt een gouden bladstructuur voor een spectaculaire finish. Het aanbrengen van de topcoat over de nagellak is eenvoudig dankzij het platte, extra brede kwastje. Gegarandeerd een eye-catching effect!"
Consumentenadviesprijs: € 2,99
“SpectaculART” by CATRICE is vanaf november t/m half december 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten