woensdag 26 september 2012

Swatches Pro's (Les Cosmétiques)

Onlangs zag ik in de supermarkt een nieuw schap bij de cosmetica, nl: Les Cosmétiques.

Les Cosmtiques is het huismerk van de supermarkt Carrefour.

Dit is wat ik over het merk vond op de website van Carrefour:


Een vrouw moet van gedacht kunnen veranderen
“Les Cosmétiques” is het huismerk van Carrefour voor – de naam zegt het al – make-up en verzorgingsproducten. Dat gaat van wat een vrouw routineus gebruikt tot de producten waar ze in een beautycenter al eens graag van geniet: verhullende foundation en concealer, onthullende oogschaduw, eyeliner, lippenstift, mascara, verzachtende ontharingsproducten, verwennende maskers & crèmes, oliën en lotions. Omdat een vrouw al eens van gedacht moet kunnen veranderen, wil Les Cosmétiques zeker zijn dat er keuze genoeg is en dit voor ieders budget! Daarom heeft Carrefour het gamma weer uitgebreid."
(Bron: http://corporate.carrefour.eu/Press_Detail.cfm?pID=80&lang=NL)


En dit schrijven ze over hun nagellak:
Een streepje kleur ‘assorti’
"Er zijn rode dagen en blauwe dagen. Er zijn effen dagen en dagen die een motiefje vragen. Dat begrijpt elke vrouw. Precies daarom heeft ze accessoires in alle kleuren en maten. En vooruitziend als ze is, ook een waaier van verschillende tinten nagellak. Carrefour begrijpt als geen ander dat ook voor een modieuze vrouw elke minuut telt! De Minuut Nagellak van Les Cosmétiques droogt snel en kan dankzij het formaat van het borsteltje in één streep aangebracht worden.
De trendkleuren van dit seizoen zijn kersenrood, fuchsia, nude roze, blauw en zwart. De sneldrogende Minuut Nagellak is verkrijgbaar aan 4,95 euro."

(Bron: http://corporate.carrefour.eu/Press_Detail.cfm?pID=80&lang=NL)


Ik heb intussen 2 flesjes gekocht en geswatched.

Pro's: Star Manicure: 080, Pro's: Minute Manicure: 200

Pro's: Star Manicure: 080

Pro's: Minute Manicure: 200Geen opmerkingen:

Een reactie posten