maandag 7 mei 2012

Essence - Ready for Boarding (TE)


"Londen, Rome, New York, Rio de Janeiro – de zomer is het reisseizoen bij uitstek! Of je nu op een last-minute trip in Europa gaat of juist afreist naar verre landen of zelfs op wereldreis gaat: met de nieuwe essence trend editie “ready for boarding”, kom je in de reisstemming in half juli t/m augustus 2012 in Nederland en in half juni t/m half juli 2012 in België. Deze praktische kleine reisproducten kunnen gewoon mee op reis, het maakt niet uit hoe vol je koffer is! Dus pak die koffers, ren naar de douane en maak je klaar om te vertrekken!"essence ready for boarding – peel off base coat
"Erop en eraf! De gloednieuwe peel off base coat is heel handig als je haast hebt. Na het aanbrengen wordt de witte textuur transparant en biedt de ideale basis voor je vakantienagellak. Om de nagellak te verwijderen, hoef je het er alleen maar af te trekken. Vervolgens kun je een nieuw laagje base coat aanbrengen en breng je daarna een andere hippe kleur nagellak aan. Een geweldig extraatje: je hebt nooit meer problemen met je nagellakremover bij het inchecken van je handbagage bij de securtity check-in. Verkrijgbaar in 01 carry me home!"
Consumentenadviesprijs: €1,79

essence ready for boarding – nailpolish
"De spanning stijgt: het waarschuwingslampje om je riemen vast te maken staat aan, de stewardess geeft de laatste veiligheidsinstructies en het vliegtuig rolt richting de startbaan. Een snelle blik op je nagels en je weet het zeker: ja ik ben klaar voor deze vakantie! De vijf ultra-glossy nagellakken met een goede dekking en trendy kleuren zorgen niet alleen voor sensatie in het vliegtuig, ze brengen je ook in de perfecte strandstemming! Verkrijgbaar in 01 sending you kisses, 02 beauty on tour, 03 exits on your right, 04 via airmail! en 05 destination sunshine."
Consumentenadviesprijs: €1,49

01 sending you kisses 

02 beauty on tour

03 exits on your right 

04 via airmail!

05 destination sunshine

essence “ready for boarding” is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister vanaf half juli t/m augustus 2012 in Nederland en bij Kruidvat vanaf half juni t/m half juli 2012 in België. 


Eerlijk gezegd kijk ik het meest uit naar de peel-off base coat! Als dit lakje echt doet wat er beschreven staat, zou dit weleens een heel populair flesje worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten