maandag 7 mei 2012

Catrice - Cruise Couture (LE)

"Zonnebaden op een jacht, een verkoelende duik in de diepblauwe oceaan en op pad naar de meest exclusieve feesten in de stad... Welkom in St. Tropez! De Limited Edition “Cruise Couture” by CATRICE neemt je in juni 2012 mee op een trip naar de Côte d'Azur.
De wereld van kleuren combineert navyblauwe tinten met frisroze en koraalnuances. In de mode-industrie wordt deze kleurencombinatie "French New Wave" genoemd. De marinestijl is elk seizoen een terugkerend fenomeen, maar dit jaar hebben high-end fashion designers meer luxe toegevoegd dan ooit tevoren. Bikini's en badpakken worden gecombineerd met elegante accessoires en vormen zo een perfecte mix van strandmode en stijlvolle city looks. Of je nu naar het strand gaat of een dagje shoppen, deze frisse kleuren in verschillende blauwnuances, koraal-, abrikoos- en rozetinten zijn stijlvol en elegant - net als CATRICE!"


Cruise Couture by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
De limited kleureditie neemt je direct mee naar de zomerse en kleurrijke Côte d’Azur:
van warme koraal- en abrikoostinten tot heldere roze- en marineblauwkleuren. Met deze Ultimate Nail Lacquers worden de dagen aan de mooiste Franse kust chic en onvergetelijk. Het nieuwe extra brede kwastje garandeert een nog professionelere applicatie op de gehele nagel met slechts één streek. Verkrijgbaar in C01 Hi, Society!, C02 Jetsetter, C03 Welcome To Pink Tropez, C04 Feel The Yacht Beat en C05 Nautica.

Consumentenadviesprijs: € 2,49C01 Hi, Society!

C02 Jetsetter

C03 Welcome to Pink Tropez

C04 Feel the Yacht Beat

05 Nautica

“Cruise Couture" is in juni 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten