zaterdag 12 mei 2012

Catrice: Coolibri (LE)


"Fantastisch en prachtig kleurrijk - het is een wonderlijke vogel die zijn kleine, krachtige vleugels enthousiast spreidt en boven de bloesems van prachtige exotische bloemen zweeft: de kolibrie; met de mooiste kleuren van de Amazone.  De adembenemende kleuren van de kolibrie bieden inspiratie voor de contrasterende en modieuze kleurnuances die de catwalks laten zien voor zomer 2012 - en komen tot uiting in de Limited Edition “Coolibri” by CATRICE. Zonnig geel, rijk groen, koel turkooisblauw, warm oranje-rood en fris roze nemen je mee naar de wondere wereld van de Amazone in juli en augustus 2012. Krachtige kleuren staan in schril contrast met zachte texturen - je ogen en nagels zijn gegarandeerd ultieme blikvangers en worden vergezeld door zachte, subtiele liptinten. De ideale make-up voor de zomer - fascinerend, licht en stralend mooi!"Coolibri by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
"Ultiem langhoudende textuur, ultieme dekking, ultieme kleur in de meest heldere Coolibri variantenBeschrijving: Catr_Coolibri_UNL05! Hoogglans met of zonder glitter – deze nagellak vervult al je exotische kleurwensen. Verkrijgbaar in C01 Birds Flying High, C02 Twist of Lemon, C03 Abloom, C04 Exotica en C05 Virgin Forest."
Consumentenadviesprijs: € 2,49


C01 Birds Flying High 

C02 Twist of Lemon 

C03 Abloom 

C04 Exotica

C05 Virgin Forest 


“Coolibri” by CATRICE is van juli t/m half augustus 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.


Welke op mijn wishlist komt? Allemaal!!!! Ik vind ze gewoon alle 5 mooi! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten