maandag 19 september 2011

Mani's van afgelopen week + nieuw opbergsysteem

Omdat ik het afgelopen week nogal druk had, zowel op het werk als thuis, ben ik niet veel met mijn nagels bezig geweest. Ik heb maar 3 mani's gehad, waarvan ik maar van 2 foto's heb.


Dirty Berry van Catrice. Dit is echt een van mijn favoriete kleurtjes!


Essence: 47 Red-Y To GoEn als 3e had ik bovenstaand kleurtje, maar met een matte topcoat erover. Het resultaat was echt mooi! Jammer dat ik geen foto's ervan heb!

Oh, en het is jullie misschien wel opgevallen dat mijn nagels helemaal kort zijn! Als mijn nagels echt te lang worden, knip ik ze direct kort. Van het ene uiterste naar het andere! Die eerste momenten met korte nagels zijn natuurlijk altijd wennen. Mijn vingertoppen zijn veel gevoeliger dan anders. Vooral het typen is lastig. Gelukkig duurt dit maar eventjes!


Verder ben ik wel met mijn nagellaken bezig geweest hoor! Ik ben naar IKEA geweest en heb een Helmer gekocht! De "Helmer" is een van de opbergsystemen die ik regelmatig tegenkwam op blogs, dus vond het de moeite om het te kopen. IKEA zelf is een winkel die ik echt probeer te vermijden. Totaal niet mijn ding!

Ik ben een hele voormiddag bezig geweest met mijn kleurtjes te sorteren, te swatchen op nagelwielen en op te bergen. Maar hierover ga ik nu niet in detail treden. Ik maak er binnenkort een nieuw artikel over.

2 opmerkingen: