vrijdag 24 augustus 2012

essence - nieuwe nail art

Samen met de nieuwe 44 kleurtjes en 6 nude kleuren, komt essence in september ook met nieuwe nail art.

Colour and change magic effect nail polish & designer
"Doe het zelf! In combinatie met de speciaal ontwikkelde designer is het gemakkelijk om kleine meesterwerkjes op je nagels te creëren. Het is echt magisch: breng de nagellak op en laat deze drogen. gebruik daarna de designer om je eigen stijl te creëren met stippen, strepen, french manicure etc. Binnen een paar seconden verschijnt het plaatje op je nagels. één designer, vier kleuren."
Consumentenadviesprijzen: color and change magic effect nailpolish: 1,99 euro; colour and change disigner: 1,99 euro

01 wonderlicious green
02 kind of magic
03 sweet surprise
04 unexpected galaxy

Peel off base coat

"Erop en eraf!! Geen probleem met de peel off base coat. De melkwitte textuur wordt transparant nadat deze aangebracht is en zorgt voor een perfecte basis voor de nagellak. De nagellak verwijder je simpelweg door het laagje met base coat en al eraf te trekken. Zo kun je nu nog gemakkelijker kleuren en effecten wisselen – veilig, snel en zonder het gebruik van nagellakremover."
Consumentenadviesprijs: 2,39 euroDuo stylist
"De 2in1 musthave voor nail art: de DUO stylist! Alles is mogelijk met de twee tips: met de dunne tip breng je gemakkelijk kleine steentjes of andere decoraties aan, zoals french manicure nageltips. Met de dikkere tip kun je stipjes maken, alle mogelijke stiptechnieken kun je ermee toepassen, absoluut het proberen waard!"
Consumentenadviesprijs: 1,99 euroCreate your own ring
"Creëer je eigen unieke ringen! Ontwerp een trendy ring die precies past bij jouw individuele, spectaculaire nagelstijl. Decoreer de transparante ringen met je favoriete kleur nagellak,  glinsterende steentjes of stickers. Alles is mogelijk!"
Consumentenadviesprijs: 1,99 euroNail art glowing in the dark topper
"Dancing in the dark! Met deze glowing in the dark top coat val je zelfs op in het donker! Overdag zien je nagels er superglossy uit en ‘s avonds op de dansvloer bij black light veranderen ze in de ultieme eyecatchers. Voor een spectaculair avondje uit!"
Consumentenadviesprijs: 1,89 euroNail art special effect topper
"Verrassend, onverwacht en superhip: de special effect toppers hebben altijd een verrassing voor je in petto! Alle negen versies hebben hun eigen unieke en bijzondere finish. Multi colour, metaal, sprankelend zilver, holografisch, prisma of violet, met deze lak ben je altijd speciaal! Verkrijgbaar in twee nieuwe varianten, in totaal negen effecten."
Consumentenadviesprijs: 1,89 euro

12 holo topping, please!

13 mrs and ms glitter


Nail art cracking top coat
"Supercool en stylish! Cracking top coats horen thuis in de nagelcollectie van elke fashionista. Ze zijn er nu ook met 3D effect! Zo krijg je een perfecte cracking look: gewoon aanbrengen over de nagellak en zie hoe de lak binnen enkele seconden ‘crackt’. Fantastisch! Verkrijgbaar in vijf kleuren."
Consumentenadviesprijs: 1,89 euro

06 crack me! pearly pink


Nail art magnetics nail polish
"De magnetische pigmenten in deze speciale nagellak reageren op de nail art magneet en geven een verrassend wow effect! Strepen, stippen, sterren, altijd extravagant. Nu verkrijgbaar in een nieuwe metallic trendkleur en in totaal in vijf tinten"
Consumentenadviesprijs: 1,99 euro

09 magic red carpet


French glam nail sticker
"Glam it op z'n frans! De nieuwe nagelstickers creëren een coole look dankzij de trendy figuurtjes - je bent verzekerd van nagels die opvallen! Verkrijgbaar in twee bijzondere dessins."
Consumentenadviesprijs: 1,39 euro

04 french affairesGeen opmerkingen:

Een reactie posten