zondag 26 augustus 2012

Catrice - Upper WILDside (LE)

Tijdens mijn vakantie in Spanje kreeg ik verschillende persberichten. Een daarvan was van Catrice.


"Tijd voor spannende contrasten! “Upper WILDside”, de Limited Edition by CATRICE, neemt je mee naar de ongerepte wereld van de prairies met de stedelijke flair van de moderne metropool. Een chique lifestyle wordt gekoppeld aan het verlangen naar vrijheid en een zoektocht vol avontuur. Dit contrast wordt gereflecteerd in de kleuren van de Upper WILDside Limited Edition: warme, natuurlijke tinten als bruin, beige, verfrissend warmrood en oranje staan tegenover gedurfd blauw en groen. Indian look vs. urban style: wild maar toch chic."


Upper WILDside by CATRICE – Long-lasting Cream Eyeshadow
"Het warme beige van de prairie, diep bruin en urban blauw: de crèmige oogschadwen met krachtige kleuren zorgen voor een persoonlijke WILDsidelook. Dankzij de lockapplicator is de crèmige textuur die lang houdt gemakkelijk op de oogleden aan te brengen. Verkrijgbaar in C01 Be Aztec!, C02 Urban Outrider en C03 The Place To Be: Prairi."
Consumentenadviesprijs: € 3,39
Upper WILDside by CATRICE – Lip Gloss Stick
"De Lip Gloss Stick geeft lippen een natuurlijke glans. De geltextuur is vrijwel transparant, voelt plezierig aan op de lippen en maakt ze mooi glad. De dekking is subtiel en geeft een natuurlijke finish. Verkrijgbaar in C01 Wild, Wild West-side en C02 Red Rocks!"
Consumentenadviesprijs: € 3,89

Upper WILDside by CATRICE – Sun Teint Bronzing Gel
"De glanzende bronzinggel geeft het gezicht een natuurlijke glans en het lichaam een zongekuste look. De geltextuur is gemakkelijk aan te brengen. Let op: het is geen zelfbruiner. Geschikt voor alle huidtypen."
Consumentenadviespijrs: € 3,99

Upper WILDside by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
"Opwindende Upper WILDside kleuren – warm oranje, bruin en rood ontmoeten cool urban blauw en groen. Ze geven een matte finish met oppervlak dat aanvoelt als suède. Het extra brede kwastje garandeert professionele applicatie van kleur met slechts één streek. Verkrijgbaar in  C01 Be Aztec!, C02 Hunting Heritage, C03 Urban Outrider, C04 Wild, Wild West-side en C05 Red Rocks!."
Consumentenadviesprijs: € 2,59


C01 Be Aztec!C02 Hunting Heritage

C03 Urban Outrider
C04 Wild, Wild West-side 

C05 Red Rocks!


Upper WILDside by CATRICE – Suede Beauty Bag
"Een musthave voor urban WILDsiders, om alle producten in dit leuke tasje op te bergen."
Consumentenadviesprijs: € 3,59
“Upper WILDside“ by CATRICE is vanaf eind september 2012 t/m eind oktober 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België."Geen opmerkingen:

Een reactie posten