woensdag 27 juni 2012

Bestelling The Color Palette

Een tijdje geleden deed ik voor het eerst een bestelling bij The Color Palette. Voor het eerst ergens bestellen is altijd spannend, want je leest wel over positieve ervaringen, maar echt overtuigd ben je pas als jouw bestelling snel en veilig aankomt!

Op 24 of 25/05 deed ik een kleine bestelling. Een paar leuke nagellakjes voor mezelf en voor "de grote swap".

Op 5 juni was de status van mijn bestelling nog steeds "order in afwachting van betaling" terwijl ik de dag van de bestelling meteen betaalde.

Ik kreeg diezelfde dag een mail terug met de melding dat er een computerstoring was waardoor ze enkele problemen hadden met het versturen van mails. Maar ik werd gerustgesteld, mijn betaling was ontvangen en de bestelling verzonden.

Na 7 dagen had ik nog steeds geen pakje ontvangen, wat eigenlijk wel zou moeten, Nederland is niet zover van België.

Melanie van The Color Palette liet me weten dat meerdere mensen hun pakje nog niet hadden ontvangen, aangezien er problemen waren met PostNL. Melanie omschreef het probleem, maar met details over PostNL wil ik jullie natuurlijk niet vervelen!

Geduld uitoefenen was het enige dat we konden doen.

Intussen 19 juni, nog steeds niets ontvangen, dus ik mail naar Melanie opnieuw met de vermelding dat ik overweeg een klachtenbrief te schrijven naar PostNL.

Uiteraard vond ze het heel vervelend, aangezien alle andere pakjes die diezelfde dag werden verstuurd uiteindelijk wel zijn aangekomen. Ze stuurde me een link van PostNL door waar ik mijn klacht kon neerschrijven. Zij had het formulier reeds ingevuld. (Erg profesioneel toch???)

Je moet weten dat een normale levertijd 5 dagen is... Ondertussen zijn we al 25 dagen na betaling...

De dag nadien, op 20/06, krijg ik opnieuw een mail van Melanie. De post had haar het pakketje teruggestuurd (haar kaartje zat bij de bestelling), met de melding dat het pakket tijdens het transport beschadigd was geraakt. Melanie stuurde diezelfde dag de bestelling opnieuw op!

En uiteindelijk, na 28 dagen, kreeg ik mijn bestelling van de postbode! :-) Fantastisch gewoon!

Melanie had voorgesteld op de verzendkosten (om het pakje voor de 2e keer te verzenden) op te splitsen, wat ik heel sympatiek vond van haar! Ze heeft trouwens in haar mail naar PostNL om terugbetaling gevraagd, wat nogal logisch is, nee?

Zo, dit was het betreffende de verzending! Nu nog het pakketje zelf :-)Een stevig verpakte doos.

De inhoud: 3 doosjes China Glaze, een pedicure set (dit is een zeer mooi extra artikel!) en een buisiness card.
In de China Glaze doosjes zaten mijn bestelde lakjes.BB Couture: A Touch of Greese: Aphrodite
Milani  3D holographic: 3D
Milani: 3D Holographic: Hi-res
Color Club: Wild and Willing
Zoya: Gemma
Zoya: Lana
Zoya: Maisie

Aphrodite

3D

Hi-res

Wild and Willing

Gemma

Lana

Maisie

Er zijn 2 hele leuke zaken aan deze webshop!
De 2 lakjes van Milani en het Color Club lakje zijn testers. Ze werden eerder geswatched en net daarom kon ik ze kopen aan een goedkopere prijs!
De testers vind je hier.

Het 2e enorm leuke aan deze webshop is dat ze werken met stempels. Per 10 euro gekocht in de webshop, krijg je een stempel. Naargelang het aantal stempels kan je iets gratis kiezen bij je volgende bestelling, of je kan je stempels gewoon opsparen, want ze vervallen niet.
Meer info vind je hier.


Ondank het minder goede begin, waar The Color Palette eigenlijk zelf niet kan aan doen, vond ik het een zeer positieve ervaring!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten