woensdag 22 februari 2012

Girly mani

Ik ben net klaar met een hele meisjesachtige mani. Omdat ik nog nooit met waterdecals had gewerkt, besloot ik het een "go" te geven.

Helaas stond op de waterdecal die ik wou gebruiken niet hoe het moest, dus ik wist niet goed hoe te beginnen. Er zijn nl. 2 soorten decals: diegene waar je het motiefje moet laten afweken in water, of diegene om op je nagel te drukken en er dan met een natte spons overheen deppen, net zoals de neptattoos.

De laatste manier kon niet, want dan was de mooie kleur onderaan en da achterkant van het motief bovenaan, dus het was de eerste manier.

Na het beschermlaagje eraf te halen, gleed ik de decal (die nog steeds vastzat op een papiertje) in water.
In principe moet hij dan losweken van het papiertje, maar bij mij dus niet. Tenzij ik niet genoeg geduld had! (Een van mijn slechte punten...)

Met behulp van een pincet kon ik de decal losmaken en hem dan op mijn nagels plaatsen. Even voorzichtig aandrukken, topcoat erover en klaar is kees!


Dit gebruikte ik voor deze mani:
Essie: 35 China Doll
2B: 02
Catrice: Topcoat Quick dry & High Shine
Stempel & schraper
Waterdecals
Konad plate m71
Fing'rs corrector stift
pincet

Waterdecals

Konad plate m71

Hopelijk vinden jullie het even geslaagd als ik!

3 opmerkingen:

 1. Wauw!
  Mooie gelukt!
  Ik ben ook al een tijdje opzoek naar die bloemetjes, waar heb jij ze vandaan?

  Liefs,
  Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Fleur!
   Ik kreeg ze als extra bij een bestelling bij Dashicabeautyshop. Maar je kan ze er kopen ook: http://www.dashicabeautyshop.nl/a-17734776/bloemen-design/ble-s48.

   Verwijderen