woensdag 4 januari 2012

Catrice - Nymphelia (LE)

Ik kreeg onlangs een mailtje dat Catrice een nieuwe trend ging uitbrengen: Nymphelia.


"Zacht en vrouwelijk en toch sterk en sensueel - dit is de perfecte omschrijving voor de wereld van de nimfen. Een mysterieuze wereld die zweeft tussen de natuur en mystiek - beeldschone godinnen die de krachten van de natuur belichamen. Dit komt tot uiting in het kleurenschema van de Limited Edition "Nymphelia" by CATRICE. Warm rood, oranje en bruintinten uit het bos worden gecombineerd met groen- en nudetinten die de lente tot leven brengen in februari en maart 2012. Deze natuurlijke, moderne en sensuele make-upcollectie is geïnspireerd op de internationale catwalks waar elegante maar ook sterke vrouwen te zien zijn. Nymphelia - mystiek en mythisch."



Deze trend komt met een lashes to kill mascara, lashes to mystify, een eye liner pen, intensif'eye wet&dry eye shadows, smokey eyes oogschaduw set, unbeleaf'able blush, lip colour cream in 3 kleuren, en 5 nagellakken.

670 It's Mambo No. 5

690 Fred Said Red

710 Dulce & Havanna

830 Salmon & Garfunkel

C01 Be Pool


In het persbericht staat ook vermeld dat 4 lakjes gaan opgenomen worden in het standaard assortiment:
670 It's Rambo No. 5
830 Salmon & Garfunkel
690 Fred Said Red
710 Dulce & Havanna

Dan stel ik mezelf de vraag, wat met 670 It's Rambo No. 5? Deze zit al in het standaard assortiment! Zal dit het vernieuwde lakje zijn, zoals destijds met "140 Let's Mauve on"? (Meer info hierover vind je hier.)
Of zal het enige verschil het extra brede kwastje zijn, wat deze nieuwe nagellaken hebben?

Ik ben in iedergeval enorm benieuwd! Het kleurtje waar ik het meest naar uitkijk is Salmon & Garfunkel! En jullie???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten