dinsdag 3 juli 2012

De ooievaar is onderweg!

Eindelijk kan ik zeggen waarom ik de laatste tijd weinig met mijn nagels deed en dus weinig over kleurtjes op mijn nagels postte...

IK BEN ZWANGER :-))))

Ik verwacht mijn 3e kindje! En uiteraard loop ik en mijn gezinnetje al even in de wolken! Want hoe kan het anders, een baby, een geboorte is iets om heel fel naar uit te kijken!

Ook de grote zus kijkt er enorm naar uit! Ze komt al kusjes geven op mijn buik!
Kleine zus beseft het nog niet, wat wel te verstaan is aangezien ze nog geen 2 is. Maar toch proberen we er haar zo veel mogelijk al bij te betrekken. Het kan alleen maar leuk zijn voor haar om nieuwe dingen te leren!

Ik ben momenteel dus 12 weken en een paar dagen ver. Nog 28 weken te gaan! Het aftellen kan beginnen! Maar eigenlijk doen we dat niet, anders gaat het maar enorm traag vooruit...

Veel last van misselijkheid heb ik niet gehad. Alleen kon ik heel moeilijk tegen sommige geuren. Waaronder die van nagellak dus... Omdat ik naakte nagels helemaal niet mooi vind (bij mezelf dan), voelde ik me verplicht om kleur te hebben op mijn nagels. En ik kan je verzekeren, dat is helemaal geen pretje als je niet tegen de geur van nagellak kan!
Ondertussen is het al heel wat beter, gelukkig maar!

En ook met de vermoeidheid is het alweer ok. Dagen met uren slaap per dag zijn gelukkig voorbij!

En de baby? Die doet het uitstekend goed! Hij/zij is nu 5,42 cm! Ik heb al een mooie echo, waar je echt al de vingertjes op kan tellen!

Onze baby wordt verwacht op 11 januari 2013. Zoals altijd is dit maar de vermoedelijke bevallingsdatum. De geboorte kan ervoor, of erna zijn. Maar ook heel soms wordt de baby geboren op de dag dat hij/zij voorzien was! Dit had ik met mijn oudste dochter. Ze was voorzien op 11 november en is ook die dag geboren. Het gebeurd zelden, maar het gebeurd :-)

Ik hoop hier binnekort een hele mooie en duidelijke echo en eventueel videofragmentje te posten!

Ik hou jullie in ieder geval verder op de hoogte!

7 opmerkingen:

 1. aah wat leuk! Ben blij voor je! Gefeliciteerd!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaah, wauw wat leuk! Gefeliciteerd! Leuk dat je ons op de hoogte gaat houden, dan houd k je blog in de gaten! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw! Gefeliciteerd, ik houd je blog in de gaten! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met dit mooie nieuws! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen