dinsdag 24 juli 2012

Catrice Herfst/Winter 2012

Puur verlangen naar het leven - dat is CATRICE.
Met het Herfst/Winterseizoen 2012 voor ogen en geïnspireerd op de internationale catwalktrends, presenteert CATRICE de nieuwe make-up collectie.

Een trend die veel impact had tijdens de fashionshows is "Gothic Glamour", een expressieve look met een speelse, vrouwelijke touch. Extravagante romantiek in dramatische tinten.

De nagels blijven dit seizoen de prachtigste accessoires en worden vakkundig gekleurd in stralend goud, vurig koper en heldere petrolkleuren, terwijl gevarieerde nudetinten en neutrale kleuren een natuurlijke, minimalistische look neerzetten.


CATRICE Ultimate Nail Lacquer
Het herfst/winterseizoen wordt kleurrijk maar subtiel. 10 nieuwe kleuren voor de nagels verfrissen het assortiment. CATRICE heeft ze allemaal - kleuren met ultieme kleurintensiteit, ultieme glans, en ultieme dekking. Met een professioneel plat borsteltje voor een perfecte kleurapplicatie in slechts éen streek. Verkrijgbaar in totaal 40 kleuren. Zonder formaldehyde.
Consumentenaviesprijs: 2,49 euro

865 Yellow Sub-Mandarin

870 Cooper Cabana
875 It's All I Can Blue

880 No Snow Petrol

890 How I Matt Your Mother
895 I Am A Lob-Star

900 Steel My Heart

905 Steel My Soul

915 George Blueney910 Oh My Goldness!Catrice Ultimate Nudes
Nude is het nieuwe zwart - ook op de nagels! De nieuwe natural look staat voor pure elegantie - soms mat, soms met een glans, maar altijd super sophisticated! De CATRICE Ultimate Nudes hebben een subtiel effect bij éénmaal opbrengen. Jouw nude look zal nooit vervelen dankzij deze nieuwe en in totaal 7 tinten en effecten!
Consumentenaviesprijs: 2,49 euro


100 Sky & Seine


De nieuwe CATRICE make-up producten zijn vanaf augustus 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.1 opmerking:

  1. beste Joëlle, ik vindt het een leuke blog, en wij, van the girls garden, vinden het allemaal leuk!
    trouwens, ik heb toevallig Sky & Seine, mooie kleur!
    veel liefs,
    The Girls Garden.

    BeantwoordenVerwijderen