dinsdag 12 november 2013

Max & GOSH

Ik heb heel veel lakjes die ik nog moet swatchen en in mijn lijstjes zetten.

Hieronder zijn 2 van die lakjes. Intussen zijn ze geswatched en overal te vinden in mijn lijstjes.
(Op mijn blog vind je enkel een Catrice lijstje, een essence lijstje en een wishlist, maar ik geloof dat ik wel meer dan 10 lijstjes heb op mijn Google Drive!)

Max: Diamond Sky




GOSH: 02 Pink (Crackle)

Witte basislaag: GOSH Snow Motion
Zwarte basislaag: GOSH Nero



Catrice - NEONaturals (TE dedc/jan 2013)




Neon is opvallend en overduidelijk extravert! Nude daarentegen is een stille kracht. Hebben deze twee iets met elkaar gemeen? Totaal niet, maar toch vormen ze het perfecte paar! Ze creëren een waanzinnige spanning en zijn perfecte contrasten. De nieuwe Limited Edition “NEONaturals” by CATRICE nodigt uit om met felle kleuren de wintermaanden op te vrolijken. NEONaturals biedt oneindig veel mogelijkheden door superfelle kleuren met zachte natureltinten te combineren. Nude wordt speelser en neon eleganter. NEONaturals brengt vanaf half december 2012 t/m half januari 2013 felle trendkleuren van internationale ontwerpers op de nagels: zes neon- en zes natureltinten voor eindeloze looks. Individueel te gebruiken of als kleurduo voor een prachtige 'moon' manicure – nagels als ultieme fashionaccessoire!



NEONaturals by CATRICE – Ultimate NEON Nail Lacquer
"Neon vs. nude: zes nieuwe signaalkleuren in felle tinten. Van flitsend geel tot spetterend lila. Dankzij het extra brede kwastje is slechts één streek nodig voor een prachtig resultaat met wow-effect. De ultiem langhoudende textuur, perfecte dekking en extreem glanzende kleur maken elk nageldesign speciaal. Verkrijgbaar in C01 Little Miss Sunshine, C02 For Bright Guys, C03 Mr. Brightsight, C04 Mrs. Brightsight, C05 Bright, Brighter & Brightest en C06 On The Bright Side Of Life." 
Consumentenadviesprijs: € 2,69


C01 Little Miss Sunshine

C02 For Bright Guys

C03 Mr. Brightsight

C04 Mrs. Brightsight

C05 Bright, Brighter & Brightest

C06 On The Bright Side Of Life

NEONaturals by CATRICE – Ultimate NATURAL Nail Lacquer
"Nude versus neon: een zachte focus in zes subtiele, natureltinten. Licht gebroken wit met glinstereffecten, teder ‘greige’, warm bruin en taupetinten. Individueel aangebracht geven ze een elegante look. Als duo met een NEON Nail Lacquer zorgen ze voor een spectaculaire kleurkick met een aards tintje. De innovatieve textuur, dekking en glans maken deze Ultimate NATURAL Nail Lacquers tot een must-have. Verkrijgbaar in C01 Be Naturally Crazy, C02 Natural Is Calling, C03 Makes Me Smile, C04 Enjoy Me, C05 Have A Good Day en C06 Be Natural."
Consumentenadviesprijs: € 2,69

C01 Be Naturally Crazy

C02 Natural Is Calling

C03 Makes Me Smile

C04 Enjoy Me

C05 Have A Good Day

C06 Be Natural


NEONaturals by CATRICE – Nail Art Kit
"Revolutionair als de maanlanding, maar dan voor nagels: moon manicure. Met de professionele Nail Art Brush en de Tip Guides is het aanbrengen van de moon manicures zeer eenvoudig. Het witte halve maantje op de nagels wordt gelakt in een andere kleur om een bijzonder contrast met de rest van de nagel te creëren. Trendy nagels in drie gemakkelijke stappen: lak eerst alle nagels in één kleur en laat ze drogen. Breng daarna de Tip Guides aan en lak het nagelmaantje vervolgens in een andere kleur met gebruik van de Nail Art Brush. Naast de Nail Art Brush, bevat de Nail Art Kit 30 tip guides en styling tips."  
Consumentenadviesprijs: € 3,59














“NEONaturals” by CATRICE is vanaf half december 2012 t/m half januari 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.